Ga uit lunchen en val af

Slimme lunchkeuzes voor gewichtsverlies

 

9

Weet je niet welk gerecht je moet kiezen om af te kunnen vallen?

Je leert kiezen voor gerechten die passen bij jouw doel ‘afvallen’. Je leert hoe je de menukaart kunt lezen en de beste keuzes kunt maken. Met duidelijke richtlijnen en praktische tips maak je voortaan altijd de juiste keuze. Leer te genieten van een smakelijke lunch zonder schuldgevoel.
9

Weet je niet hoeveel je kunt eten om af te vallen?

Tijdens deze lunch krijg je inzicht in portiegroottes en hoeveelheden die passen bij jouw doel afvallen. Ik laat je zien hoe je voor gebalanceerde maaltijden kunt kiezen die jou goed verzadigen, zonder teveel in calorieën te zijn. Zo leer je hoeveel je kunt eten en wat je kunt eten om af te vallen, zonder honger te lijden.
9

Weet jij niet waar je het dagmenu kunt aanpassen als je een etentje hebt?

Ik geef je praktische tips over hoe je een restaurantbezoek kunt inpassen in je dagelijkse eetpatroon zonder je doel uit het oog te verliezen. Door slimme keuzes te maken en de rest van je dag maaltijden aan te passen, kun je genieten van een etentje en toch afvallen.
hapjes op tafel voor de lunche

Kies van de menukaart de beste lunchgerechten die passen bij jouw doel

Deze lunch staat in het teken van voedzaam eten, gezelligheid, lekker eten en gezondheid met als doel afvallen of niet aankomen. Iedereen gaat genieten van veel verschillende gerechtjes die zorgvuldig gekozen zijn van de menukaart van de Kantine. Met elkaar nemen we de menukaart door zodat jij weet waar je op moet letten om ‘slank’ te kunnen kiezen.

Met deze lunchsessie geef ik je de tools en kennis om vol vertrouwen restaurants te bezoeken en gezonde keuzes te maken die je helpen je gewichtsverliesdoelen te bereiken.

Eet, geniet en voel je niet schuldig

Wat ik heel vaak hoor in mijn praktijk is dat mensen zich schuldig voelen wanneer ze eens een etentje hebben. Dit hoeft natuurlijk helemaal geen probleem te zijn en juist dat ga ik jou tijdens deze lunch leren. De juiste keuze van de kaart, wat beter niet nemen? Allemaal punten van aanpak bij een etentje buiten de deur.

In overleg met Lillian van de Kantine stel ik een lunch samen waar jij optimaal van kunt gaan genieten. Schuldig voelen is hier zeker niet bij nodig. Gewoon lekker ontspannen en genieten van het lekkere eten.

“Gezellig uit lunchen, lekker en gezond”

Over Petra 

Eten en bewegen zijn voor mij twee zeer belangrijke punten in mijn leven. Ik vind het een uitdaging om lekker te kunnen eten en toch fit en op gewicht te blijven. Ook voor mij is het een zoektocht geweest om een leefstijl te creëren waarbij ik me fit voel, gezond ben en een stabiel gewicht heb. Een leefstijl waarin ik alle leuke, lekkere dingen van het leven een plek kan geven!
Kortom: “Lekker leven, lekker eten, toch gezond!”

Ik begeleid mensen door veranderingen in hun leefstijl en eetgewoontes aan te leren die uiteindelijk een groot resultaat zullen geven. Veranderingen die ook ik maakte gedurende mijn zoektocht. De nadruk ligt daarbij op; Wat past er bij jouw lichaam en geest?

Hapjes maken voor feestelijke gelegenheden is hier een onderdeel van.
Er valt altijd wel iets te vieren!

“Ook jij kunt in een restaurant heerlijk genieten en toch afvallen”

Etentjes blokkeren jouw afvalplan nooit meer

Je kiest slank en valt af

Je ziet niet meer op tegen ‘uiteten gaan’

Je geniet en valt af

Eindelijk weet je wat bij jou werkt

Je kunt ontspannen omgaan met etentjes

Wat gaan we doen? 

Tijdens deze lunch zal ik je veel vertellen en leren waar je op kunt letten bij het kiezen van  gerechten tijdens een etentje

Veel mensen vinden het moeilijk of nemen niet de tijd om uit te zoeken wat voor lunch bij hun lichaam past. Daarom geef ik deze Lunch; ik wil jou aan de hand nemen en de keuze in gerechten simpel en overzichtelijk voor je maken.

Wat kan ik verwachten?

  • Een heerlijke voor jou samengestelde gezonde lunch
  • Veel uitleg over een menukaart
  • Tips & Tricks voor het maken van keuzes van de menukaart
  • Gezelligheid en ruimte voor veel vragen

Schrijf je hier in!

Uit eten word een feest!