Home » Blog » Gedragsverandering » Tips om een verandering tot een succes te maken.

Tips om een verandering tot een succes te maken.

door | 5 nov, 2020 | Gedragsverandering

1) DAGPLANNING
Maak per dag een lijstje met je dagplanning en houd je daar ook aan. Als je bijvoorbeeld alleen maar goede dingen zou eten, zet dit dan klaar voor die dag en eet ook alleen daarvan van als je trek hebt, dat was ook je afspraak. Zo maak je de keuze makkelijk en is een verleiding goed te weerstaan. Laat je niet van je plan af brengen door een vriendin die ineens wil lunchen of uit eten! NEE WANT JIJ HAD EEN PLAN!! Die lunch of dat etentje kan ook een andere keer. Blijf bij jezelf!!

2) DENK POSITIEF
Ga ervan uit dat het jou gaat lukken. Dit punt is zeer belangrijk. Heb vertrouwen in je kunnen. Met een positieve instelling kun je de hele wereld aan. Als je er negatief in staat, is het gedoemd om te mislukken.

3) HAAL DE MOTIVATIE UIT JEZELF
Verwacht niet dat een ander je altijd positief zal benaderen of helpen  bij je verandering. Zo zal een vriendin je SAAI vinden als je een keer niet mee uit eten wil, of als je een  wijntje afslaat en kiest voor een watertje. De mensen om je heen vinden het vaak moeilijk om te accepteren dat je wil veranderen. Blijf hier ook weer bij jezelf en laat je niet demotiveren door je omstanders.
Als jij gemotiveerder bent door in de ochtend te wandelen of te starten met 2 glazen water. Doe dit dan.  Door het lukken van je plan krijg je een enorme motivatie-boost!!!! Zorg dus dat je het ook echt doet!!

 

Over mij

Met aandacht en respect help ik jou graag door het proces van afvallen en leefstijlverandering heen.

Gerelateerde artikelen

De 10 slimste marketing trucs van de supermarkt

De 10 slimste marketing trucs van de supermarkt

Je hebt het niet direct in de gaten maar de supermarkt is een jungle vol met allerlei ‘trucjes’ om jouw koop gedrag te beïnvloeden. Hoe meer, hoe beter! Het is één groot marketing hol waar wij dagelijks doorheen lopen. Daarom de 10 meest gebruikte marketing trucjes voor jou op een rij;

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin2