BINNENKORT START DE GRATIS CURSUS VAN 4 WEKEN WEER!

“Gezonde Leefstijl in 4 weken”

Gemeente de Ronde Venen en Petra Vink Gewichtsconsulent & Leefstijlcoach willen alle inwoners inspireren en motiveren voor een gezonde leefstijl.

N

Vind je het moeilijk om dagelijks gezonde keuzes te maken?

N

Wil jij fit en energiek de dag door?

N

Dan past deze cursus bij jou!

Allemaal FIT en VITAAL het leven door

Ben je bakker, slager, moeder of directeur? Het maakt allemaal niet uit.
We willen allemaal hetzelfde: FIT en VITAAL het leven door 😊

In deze 4 weken vertelt Petra Vink over de invloed van voeding, beweging, stress en slaap op je gezondheid. Elke week behandelt Petra een leefstijl pijler en is er ruimte voor al jouw vragen.

Wanneer je deze cursus gevolgd hebt, kun je betere keuzes maken. Gericht werken aan een gezond lichaam en een sterk immuunsysteem. Gezond leven is eenvoudiger dan je denkt.

De Tips & Tricks zijn toepasbaar voor het hele gezin.

Hoi, ik ben Petra.

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent, leefstijlcoach en gevestigd te Wilnis. Ik heb aanvullende opleidingen gevolgd, zoals ‘Voeding bij Ouderen, Sport & Voeding’, Mindful eten en nog veel meer aanvullende cursussen en opleidingen om mijn kennis te vergroten om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Eten en bewegen zijn voor mij twee zeer belangrijke punten in mijn leven. Ik vind het een uitdaging om lekker te kunnen eten en toch fit en op gewicht te blijven. Ook voor mij is het een zoektocht geweest om een leefstijl te creëren waarin ik me fit bij voel, gezond ben en alle leuke, lekkere dingen van het leven een plek kan geven! Kortom: “Lekker leven, lekker eten, toch gezond!”

Kies voor een manier van eten en leven die bij JOU past. Ieder mens is uniek. Mijn idee is dat je niet moet gaan lijnen, maar je keuze in voeding moet gaan veranderen en een vorm van beweging moet zoeken die in jouw leven haalbaar is en dus voor het gewenste resultaat zal zorgen. Dan pas kun jij blijvend veranderen!

Groetjes Petra

Wil jij meedoen met deze gratis cursus?

Schrijf je dan in voor mijn NIEUWSBRIEF. Ontvang als eerste de data van deze leerzame cursus om je plekje snel te kunnen reserveren.
Leuk als jij erbij bent. 😊

Lieve groetjes,

Petra