Wat klanten zeggen

/Wat klanten zeggen
Wat klanten zeggen 2017-12-27T14:07:47+00:00

Gerda

Hallo , ik ben Gerda. Ik zat van de winter niet zo lekker in m`n vel. De kilootjes kwamen er ook aan en daar begon ik van te balen. Al met al niet goed. Minder eten hielp niet en toen kwam ik via FB een filmpje van Petra tegen, wat mij wel aansprak.
Gewikt en gewogen, knoop door gehakt en een afspraak gemaakt! Dat vond ik erg leuk, zo spontaan als Petra is. Ze kwam met tips, anders eten, vitamine D. Wat wil je afvallen Gerda vroeg Petra. Ik zei: 5 kilo en na 3mnd is het gelukt om het eraf te krijgen. Ik voel me beter, waar ik erg blij van word. Elke controle was weer gezellig (ook als ik niet was afgevallen) Ik probeer op deze manier door te gaan. Kan nog een paar x gezellig bij Petra aankomen! Dus Petra BEDANKT met jou geweldige hulp!!

Gezellige Groet,
Gerda

Claudia, Vinkeveen

Hoi,  ik ben Claudia 26 jaar. Ik ben de laatste paar jaar wat zwaarder  geworden. En daar wilde ik weer vanaf. Toen kwam Petra bij mij in de salon en na veel vragen stellen dacht ik: “Ja, ik ga met Petra aan de slag.” Nou dat ging als een trein, elke week viel ik bijna een kilo af. En dat allemaal dankzij Petra haar goede hulp. Je krijgt veel info en gerechten die je zelf kan maken. Ideaal  voor de variatie in je eten. Ze maakt ook een menu voor je wat je kan eten en tot hoeveel calorieën, ook helemaal top. Dus ik zeg; “Wil je afvallen op een leuke, gezellig manier en wat je kan volhouden, ga dan naar Petra!!”

Groetjes Claudia uit Vinkeveen

“Annemiek 46 jaar, Wilnis”
Ik ben met Petra in contact gekomen via een flyer actie. Hierin werd een gratis consult aangeboden. Ik werd hierdoor geprikkeld: ik zit al 30 jaar in maat 38, maar de laatste jaren kwam er steeds een kilootje aan en inmiddels was ik de 70 kg. gepasseerd. Had zelf wel eens geprobeerd om af te vallen, maar elke keer kwamen die kilo’s er ook weer aan (de hormonen gaan inmiddels ook meespelen).
Petra heeft een mooi concept van minder snoepen en minder vet eten, i.c.m. meer bewegen en dat heeft er voor gezorgd dat ik in korte tijd tijd 4 kg. verloren ben (zonder al te veel inspanning).
En dan zat er ook nog wel eens een dagje tussen dat ik gezondigd heb i.v.m. een feestje…………
Het zijn net de kleine “weetjes” die het hem doen. Petra stuurt geregeld nuttige informatie over de mail. Ik ben me inmiddels bewust van veel zaken rondom mijn eetpatroon en dat is handig om te weten.
Ik zou iedereen die met de gedachte speelt te willen afvallen aanraden contact op te nemen met Petra!

Annet v/d Veen, Vinkeveen”
Met hulp van Petra heb ik een nieuw eetpatroon aangeleerd. Het afvallen ging heel langzaam… maar door de positieve aanpak van Petra ben ik langzaam gaan afvallen en regelmatiger gaan eten. Ik maak nu de keuzes die bij mij passen en dat heb ik met haar uitgezocht. Kortom een persoonlijk advies op maat…nou ja maat, zeg maar 2 maten minder! Al een jaar bezig en nog steeds een dalend gewicht waarbij ik heerlijk kook, eet en geniet. ik zou zeggen : “ga er voor met haar”

Silvia Verlaan, Vinkeveen”
Na 3 zwangerschappen wilde ik definitief van de overtollige kilos af in het verleden had ik wel eens bij een diëtiste gelopen die zo slank was dat je bij alles wat ze vertelde dacht:” Jij hebt makkelijk praten met zo’n lijntje”! Uiteindelijk ben ik bij Petra terecht gekomen, een zeer positieve ervaring ik werd ontvangen door een goedlachse en zeer positief ingestelde vrouw. Petra heeft mij uitgelegd welke gezonde voeding ik nodig heb en ook wanneer. Niks geen dure shakes, crash dieet of honger gevoel maar gewoon op eigen kracht en eigen tempo. Een dieet op maat!! Zo ben ik in een half jaar 8 kilo kwijt geraakt en hoop ik de laatste 4 ook binnen een half jaar kwijt te raken. Petra, bedankt voor je coaching en door jou hulp weet ik dat ik mijn doel ga bereiken en ook vast ga houden.

“John”
Ik ben zeer positief over de werkwijze van Petra voel me goed en lekker in mijn vel. goed bezig dame!

Elly Burggraaf  te Reeuwijk
]Na 4 weken al 3 kilo kwijt zonder honger te lijden !!

Marjolein Spaak uit Mijdrecht
Na de vakantie heb ik besloten om met Petra te gaan proberen de overtollige kilos kwijt te raken, met haar eet schema en sporten bij Optisport ben ik inmiddels 8 kilo kwijt.
Dank je wel Peet

Renate van der staag Uithoorn
Ik heb veel diëten gehad en elke keer weer kwam het jojo effect terug,
dus elke keer weer een teleurstelling als je weer op of over je oude gewicht heen ben.
door mijn eetgewoontes te veranderen en een schema van Petra hou ik het nu veel
langer vol dan ooit te voren.

Henk uit de Kwakel
Ik ben nu 4 weken bezig met het veranderen van mijn eetgewoontes ik ben nog niet zo veel afgevallen,
( ongeveer 2 kg maar ik heb geen honger gevoel meer.
na de feestdagen ga ik er weer vol tegenaan.
door de recepten van Petra heb ik geen honger gevoel meer.
Ik hoop over 8 weken 5 kilo kwijt te zijn.

Helga de Koning  Vinkeveen
Na een leven van frituur en vet leef ik nu op verse groenten en de gezonde vetten
en het bevalt me uitstekend, je raakt niet alleen gewicht kwijt maar alles gaat beter..
kleren passen beter! en het valt de omstanders op dat je bezig bent met je gezondheid.
door de coaching van Petra ben ik ook gaan wandelen savonds ongeveer een uurtje,
en dit geeft een heerlijk gevoel, ik kan het iedereen aanraden.
Groetjes Helga

Joury van Genderen
Ik ben 57 jaar en nu 3 weken bezig en ik heb het gevoel dat de dames weer naar me kijken !!

hahaha zo erg is het nu ook weer niet maar ik ben lekker bezig met mijn gezondheid en mijn vrouw is zo positief
en heeft zich nu ook aangemeld bij Petra voor persoonlijke coaching en een schema

Thea van Leeuwen uit Wilnis
Sinds ik met Petra schema’s volg en recepten uit wissel doet nu het hele gezin mee,

en ze vinden het nog leuk ook. de kinderen hoor ik niet klagen en weekeinde natuurlijk een beetje zondigen !!

Groetjes Thea