Vanaf nu fit & vitaal het leven door

Ben jij futloos?

Je hebt elke dag weer moeite met uit bed komen en ziet op tegen de dag.

Ben jij niet blij met je lijf?

Je draagt veel wijde kleding om je lichaam te verbergen.

Denk jij dat dit lijf nu eenmaal bij jou hoort?

Je bent moedeloos geworden van al jouw lijn pogingen en denkt dat het nooit anders gaat worden.

Van een futloos lichaam vol kwalen naar een fit en gezond lichaam

Je telt geen calorieën maar maakt een keuze in wat en hoeveel je gaat eten. Deze keuze weet je aan te passen aan jouw gestelde doel. Je leert je lichaam kennen en luistert naar de signalen die het jou geeft en je kunt daar een gepaste oplossing bij vinden. Je leert een leefstijl waarbij je alles kunt eten maar niet teveel en ongezond wilt eten.

Het is mijn missie om jou te leren hoe je makkelijk je gewicht en gezondheid kunt beheersen. Al jaren lang ben ik dagelijks bezig met fit zijn en het managen van mijn gewicht. Onze leefstijl is hier de belangrijkste schakel in. Hoe je dat moet doen, wil ik jou ook leren.

“Nooit meer lijnen en calorieën tellen maar lekker eten met een voldaan gevoel.”

Nooit meer lijnen!

Jaren geleden bij mijn werk in de sportschool viel het mij op dat heel veel mensen bezig zijn met afvallen en gezondheid maar dat slechts een kleine groep het gewenste resultaat behaalt. Het vinden van een gepaste leefstijl en het vasthouden van de gezonde leefstijl was bij velen een probleem.

Dit was voor mij de motivatie om de opleiding gewichtsconsulent/leefstijlcoach te gaan doen. Ik wil iedereen de leefstijl aanleren die ik toepas in mijn leven. Een leefstijl waarbij je alles kunt eten; 80% gezond en 20% wat minder gezond ! Waarbij je altijd op zoek blijft naar de balans, altijd blijft compenseren en relativeren maar vooral eerlijk bent naar jezelf.

Ook jij kunt fit, slank en gezond het leven door.

Elke dag fit uit bed.

Je springt uit bed en hebt zin om iets van je dag te maken. Bewegen is geen straf meer, maar een levensbehoefte waar je plezier uit haalt.

Je bent blij met je lijf.

Die broek van een paar jaar geleden draag je nu weer met trots. In bikini of badpak is geen probleem. Je kiest liever voor een aangelijnd shirt dan een veel te wijde blouse. De lijnen van je lijf durf je weer te laten zien.

Die opgeblazen buik en maagzuur zijn verleden tijd.

Na het eten heb je een goed buikgevoel.
Je broekriem hoeft niet meer een gaatje losser.
Maagzuur is geen dagelijks probleem meer.
Je weet nu precies waar jouw darmen en maag slecht op reageren.

Ervaringen van mijn klanten

Ik zit al 30 jaar in maat 38, maar de laatste jaren kwam er steeds een kilootje aan en inmiddels was ik de 70 kg gepasseerd. Had zelf wel eens geprobeerd om af te vallen, maar elke keer kwamen die kilo’s er ook weer aan (de hormonen gaan inmiddels ook meespelen). Petra heeft een mooi concept van regelmatig en minder eten, i.c.m. meer bewegen. Dat heeft er voor gezorgd dat ik in korte tijd tijd 4 kg. verloren ben (zonder al te veel inspanning).
En dan zat er ook nog wel eens een dagje tussen dat ik gezondigd heb i.v.m. een feestje. Het zijn net de kleine “weetjes” die het hem doen. Ik ben me inmiddels bewust van veel zaken rondom mijn leefstijl en eetpatroon. Dat is handig om te weten. Ik zou iedereen die met de gedachte speelt te willen afvallen aanraden contact op te nemen met Petra!

Annemiek 52 jaar uit Wilnis

Totaal pakket Fit & Vitaal

Ik was de laatste paar jaar wat zwaarder geworden. Daar wilde ik weer vanaf. Toen kwam Petra bij mij in de kapsalon en na veel vragen stellen dacht ik: “Ja, ik ga met Petra aan de slag.” Nou dat ging als een trein, elke week viel ik bijna een kilo af. En dat allemaal dankzij Petra haar goede hulp en informatie. Je krijgt veel recepten die handig zijn voor de variatie in je voeding. Dus ik zeg; “Wil je afvallen op een leuke, gezellig manier en wat je kunt volhouden, ga dan naar Petra!!”

Claudia uit Vinkeveen

Totaal pakket Fit & Vitaal

Ik begeleid jou om het geen gevecht te laten zijn

Als mensen voor de eerste keer in mijn praktijk komen, zijn ze vaak wat zenuwachtig. Dat begrijp ik heel goed. Het is ook moeilijk om je bloot te geven over jouw eet- en leefstijl.  Weet dat ik er ben om je te helpen en niet om te veroordelen. Tijdens het proces blijf jij de leiding houden terwijl ik jou door moeilijke momenten coach. Het is en blijft jouw leef- en eetstijl.

Kijk of jouw zorgverzekeraar een programma voor jou vergoedt:  vergoedingenoverzicht

Ben jij klaar voor een fit lijf en een gezond gewicht?

Laten we dan samen bekijken hoe ik jou hiermee kan helpen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel afspraken heb ik nodig?

Hoe snel je het gewenste resultaat kunt bereiken, hangt af van het doel en de snelheid waar je voor kiest. Dit is voor iedereen anders en hangt ook af van de klachten en hoeveelheid kilo’s die je wilt verminderen. Soms zijn klachten erg ingewikkeld en kost een oplossing zoeken meer tijd. Gaandeweg het proces gaat dat steeds beter, dat is zeker!

Kan ik wel gewoon met mijn gezin blijven eten?

Jazeker! Niemand anders dan jij beslist over jouw voeding. Ik leer je alleen ‘de methode’, geef tips en ondersteun daar waar jij het moeilijk vindt. Jij bepaalt welke eet- en leefstijl bij jou past en ik geef achtergrond informatie waarom je iets beter wel of juist niet kunt eten. Het blijft jouw proces!

Hoe zit het met alle regels rondom het Coronavirus?

Je kunt gewoon bij mij in de praktijk komen. Handen schudden doen we niet, bij de deur ontsmet je de handen en we kunnen goed op 1,5 meter afstand blijven.
Door de BGN beroepsvereniging is een protocol opgesteld die ik opvolg.
In groepsverband afvallen is momenteel niet mogelijk maar zal in het volgend jaar weer starten.

Ervaringen van mijn klanten

Na 3 zwangerschappen, jong mijn moeder verloren en alles lekker te vinden, ging het mis! Zonder dat ik er erg in had, was ik boven de 109 kilo. Ik accepteerde het. Ik was toch gelukkig? Ik had een baan, mooie kinderen. Ik leefde een leven vol geluk .. dacht ik!
Totdat ik zelf dacht neee!! Dit wil ik niet. Meerdere crash diëten gevolgd. Kilo’s vlogen eraf maar kwamen net zo hard weer terug!
Toen kwam ik de eerste keer bij Petra. Ze keek echt naar wat ik zelf wilde en maakte een super eet menu en ik begon met sporten! Nu was m’n knop om. Ik heb van Petra heel veel geleerd. Over eten, bewegen, ontspanning, kortom leefstijl! Het is ook geen dieet maar het is een leefstijl!
3 keer per dag hoofdmaaltijden eten. Ook echt wel lekkere dingen tussendoor eten.
Ik loop nog steeds elke dag. Mijn resultaat……45 kilo afgevallen!
You can do it !!!!

Jessica

Totaalpakket Fit & Vitaal

Na 3 zwangerschappen wilde ik definitief van de overtollige kilos af. In het verleden had ik wel eens bij een diëtiste gelopen die zo dun was dat je bij alles wat ze vertelde dacht:” Jij hebt makkelijk praten met zo’n lijntje”! Uiteindelijk ben ik bij Petra terecht gekomen, een zeer positieve ervaring. Ik werd ontvangen door een goedlachse en zeer positief ingestelde vrouw. Petra heeft mij uitgelegd welke gezonde voeding ik nodig heb en ook wanneer. Niks geen dure shakes, crash dieet of honger gevoel maar gewoon op eigen kracht en eigen tempo. Een dieet op maat! Zo ben ik in een half jaar 8 kilo kwijt geraakt. Petra, bedankt voor je coaching en door jou hulp weet ik dat ik het ook ga vasthouden.

Silvia uit Vinkeveen

Totaalpakket Fit & Vitaal

Wil jij graag afrekenen met die overtollige kilo’s en wil jij een fit en gezond lijf?

Weet jij niet welk pakket je moet kiezen en wil je advies, neem dan contact met mij op.