Wat leuk dat je bij het Webinar ‘Gezonde Leefstijl voor het Gezin’ aanwezig was!

Om de belangrijkste punten nog even rustig na te kunnen lezen,  is er de mogelijkheid om deze te downloaden op mijn website.

Tevens staan hier ook de recepten van de Workshop van de kinderen klaar. Leuk om deze voor de kinderen uit te printen.

Wanneer je je naam en mailadres hieronder invult, kom je op de downloadpagina terecht.Ik wens jou heel veel succes met een leefstijl waar jij en je gezin blij van worden.

Groetjes,

Petra

Lekker leven, lekker eten, toch gezond!

Jaren ben ik op zoek geweest naar een leefstijl waarbij ik alles kan eten maar wel fit ben en een gezond en stabiel gewicht houd. Opleidingen en cursussen hebben mij veel inzicht gegeven in wat de invloed van een leefstijl heeft op mijn lichaam en geest. Hiermee heb ik mijn leven positief veranderd.

Deze kennis pas ik dagelijks toe in mijn praktijk met simpele en toepasbare leefstijl veranderingen voor mijn cliënten.

Inmiddels heb ik een druk bezochte praktijk waar ik veel mensen met een persoonlijk leefstijlplan help naar een gezond gewicht.

Verander jouw leefstijl, verander jouw leven!

Zij gingen jou voor

Na het toepassen van de tips voel ik me fitter. Ik merk dat ik veel minder honger heb en tussendoor niets nodig heb om de dag door te komen. Ik ben al 4 kilo kwijt. Het is geen lijnen maar simpelweg je leefstijl aanpassen. Kortom, ik ben helemaal om!

Saskia uit de Hoef

Ik ben 12 kilo afgevallen met de tips en recepten van Petra. Nu 7 maanden verder kan ik wel zeggen dat de leefstijl veranderingen mijn leven hebben veranderd.
Blij dat mijn buik weg is en ik veel energieker ben.

Teun uit Wilnis

Ontvang hier de informatie van het webinair

Ontdek een leefstijl waar je gezin en jij blij van worden.