Mijn dagelijkse doel is FIT ZIJN!

Hoi, ik ben Petra.

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent, leefstijlcoach en gevestigd te Wilnis.
Ik heb aanvullende opleidingen gevolgd, zoals ‘Voeding bij Ouderen, Sport & Voeding’, Mindful eten en nog veel meer aanvullende cursussen en opleidingen om mijn kennis te vergroten om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Eten en bewegen zijn voor mij twee zeer belangrijke punten in mijn leven. Ik vind het een uitdaging om lekker te kunnen eten en toch fit en op gewicht te blijven. Ook voor mij is het een zoektocht geweest om een leefstijl te creëren waarin ik me fit bij voel, gezond ben en alle leuke, lekkere dingen van het leven een plek kan geven!
Kortom: “Lekker leven, lekker eten, toch gezond!”

In mijn praktijk begeleid ik mensen door veranderingen in hun leefstijl en eetgewoontes aan te leren die uiteindelijk een groot resultaat zullen geven. Veranderingen die ook ik maakte gedurende mijn zoektocht. De nadruk ligt daarbij op; Wat past er bij jouw lichaam en geest?

Kies voor een manier van eten en leven die bij JOU past. Ieder mens is uniek.
Mijn idee is dat je niet moet gaan lijnen, maar je keuze in voeding moet gaan veranderen en een vorm van beweging moet zoeken die in jouw leven haalbaar is en dus voor het gewenste resultaat zal zorgen. Dan pas kun jij blijvend veranderen!

Tot snel in mijn praktijk.

Groetjes Petra

Volg mij op Social Media:

Cursussen en opleidingen

Sport en voeding

Wat ik fijn vond aan deze opleiding is dat ik leerde hoe belangrijk het is om de juiste voeding tot je te nemen wanneer je veel sport en beweegt. Het kan de resultaten positief beïnvloeden.

Leefstijl coaching en gewichtsconsulent

Tijdens deze opleiding leerde ik dat gezondheid en gewicht niet alleen bestaat uit voeding. Het beslaat een pakket van beweging, voeding, ontspanning en slaap. Elk punt heeft zijn eigen aanpak.

Mindfullness eten

Hier leerde ik het nut van bewust voeding proeven, ruiken en beleven. Rustig eten en met aandacht met voeding omgaan heeft een grotere impact dan je zou denken.

Voeding voor senioren

Ik leerde dat ouder worden zoveel beter kan gaan wanneer je aanpassingen doet in beweging en voeding. Ouder worden betekent ook dat lijf en organen ouder worden dus iets slechter hun werk doen. Door die processen te ondersteunen met de juiste voeding en beweging wordt ouder worden veel fijner.

Gezonde voeding rondom zwangerschap voor moeder en kind

Gezien ik oma ben, wilde ik natuurlijk ook veel weten over voeding rond de zwangerschap.
Ik leerde dat voeding en leefstijl een enorme impact hebben op het zwanger worden maar ook op de zwangerschap zelf. Man en vrouw kunnen veel zelf regelen voor een gezonde zwangerschap.

Vrouw in de overgang

Veel vrouwen rond de 50 jaar kampen met lichamelijke of geestelijke overgangsklachten. Ik leerde dat deze groep vrouwen met hun voeding en leefstijl hun overgangsklachten kunnen verminderen of zelfs kunnen oplossen. De overgang is geen ziekte maar een fase van hormoonsveranderingen waarbij je voeding en leefstijl moet aanpassen.

Hoe klanten mij ervaren

Met hulp van Petra heb ik een nieuw eetpatroon aangeleerd. Het afvallen ging heel langzaam maar door de positieve aanpak van Petra ben ik afgevallen en regelmatiger gaan eten. Ik maak nu de keuzes die bij mij passen en dat heb ik met haar uitgezocht. Kortom een persoonlijk advies op maat. Nou ja maat, zeg maar 2 maten minder! Al lange tijd een stabiel gewicht waarbij ik heerlijk kook, eet en geniet. Ik zou zeggen: “Ga ervoor met Petra”

Annet uit Vinkeveen

Totaalpakket Fit & Vitaal

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?


Wacht niet langer en kom in actie.