Home » Blog » Recepten » Italiaanse zadencrackers
Petra Vink Zadencrackers

Italiaanse zadencrackers

door | 22 dec, 2020 | Recepten

Maak lekkere Italiaanse zadencrackers voor het kerst ontbijt?

Wat heb je hiervoor nodig: 

100 gr pittenmix
50 gr lijnzaad
12 el water
Zout mespunt
1tl paprika poeder
2 tl groene Italiaanse kruiden
30 gr parmezaanse kaas
Hoe ga je te werk? 
  1. Maal de pittenmix en lijnzaad tot meel in de keukenmachine. Niet te fijn malen.
  2. Meng de meel met het water en laat 5 minuten staan.
  3. Voeg dan de kruiden en kaas toe en roer goed door. Laat nog 5 minuten staan.
  4. Kneed tot een deegbal. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg het deeg op de bakplaat. Druk plat en leg er een vel bakpapier op.
  5. Rol met een deegroller mooi dun uit over de bakplaat en snijd met een mes de vorm van de crackers voor in het deeg.
  6. Zet de crackers voor ca. 20 minuten in een oven van 165 graden. Draai ze dan om en bak nog 10 minuten af.
Kijk wel af en toe want elke oven is anders.

Eet ze?? 

Over mij

Met aandacht en respect help ik jou graag door het proces van afvallen en leefstijlverandering heen.

Gerelateerde artikelen

Bananenbrood

Bananenbrood

Vervang jouw broodmaaltijd voor dit bananenbrood Dit brood is glutenvrij en zonder beleg al lekker. Mocht jij het toch willen beleggen, dan is pure...

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin1