Gegrilde broccoli met dip, tomatenkomkommer salade en zoete aardappel frietjes
Ik at er een stukje gebakken kipfilet bij.
Voor 2 personen:
Broccoli roosjes op een bakplaat leggen met 4 tenen knoflook gehalveerd en verdeeld tussen de roosjes. Besprenkel met olijfolie. Oven op 180 graden en grill tot de puntjes van de broccoli zwart gaan kleuren.
Snijd zoete aardappel tot frietjes en bestrooi met wat olijfolie en Cajun kruiden. Bak in de airfryer op 180 graden in het mandje in ca. 10 min. gaar.
Snijd de komkommer horizontaal door en verwijder de zaadlijsten. Snijd halve maantjes. Mini trostomaatjes in vieren snijden. Een bosje bieslook fijn knippen. Meng dit met elkaar. Hand olijven erdoor. Maak een dressing van wat kwark, peper, zout, knoflook en lepeltje honing.
Eet ze!
0 Reacties