Online Cursus Fit & Vitaal in 6 weken

Je voelt dat je niet lekker in je vel zit

Je hebt overgewicht en word beperkt in je dagelijkse bezigheden

Je kledingkast hangt vol......maar niks past meer

Zulke leuke kleding en je kan er niks meer mee.

Je wilt niet meer op de bank hangen maar in beweging komen

Je voelt je futloos, alles wat je doet kost veel moeite.

Van een futloos lichaam vol kwalen naar een fit en gezond lichaam

Je telt geen calorieën maar maakt een keuze in wat en hoeveel je gaat eten. Deze keuze weet je aan te passen aan jouw gestelde doel. Je leert je lichaam kennen en luistert naar de signalen die het jou geeft en je kunt daar een gepaste oplossing bij vinden. Je leert een leefstijl waarbij je alles kunt eten maar niet teveel en ongezond wilt eten.

Het is mijn missie om jou te leren hoe je makkelijk je gewicht en gezondheid kunt beheersen. Al jaren lang ben ik dagelijks bezig met fit zijn en het managen van mijn gewicht. Onze leefstijl is hier de belangrijkste schakel in. Hoe je dat moet doen, wil ik jou ook leren.

“Geen calorieën tellen maar lekker eten met een voldaan gevoel.”

Nooit meer lijnen!

Jaren geleden bij mijn werk in de sportschool viel het mij op dat heel veel mensen bezig zijn met afvallen en gezondheid maar dat slechts een kleine groep het gewenste resultaat behaalt. Het vinden van een gepaste leefstijl en het vasthouden van de gezonde leefstijl was bij velen een probleem.

Dit was voor mij de motivatie om de opleiding gewichtsconsulent/leefstijlcoach te gaan doen. Ik wil iedereen de leefstijl aanleren die ik toepas in mijn leven. Een leefstijl waarbij je alles kunt eten; 80% gezond en 20% wat minder gezond ! Waarbij je altijd op zoek blijft naar de balans, altijd blijft compenseren en relativeren maar vooral eerlijk bent naar jezelf.

Ook jij kunt fit, slank en gezond het leven door.

Elke dag fit uit bed.

Je springt uit bed en hebt zin om iets van je dag te maken. Bewegen is geen straf meer, maar een levensbehoefte waar je plezier uit haalt.

Je bent blij met je lijf.

Die broek van een paar jaar geleden draag je nu weer met trots. In bikini of badpak is geen probleem. Je kiest liever voor een aangelijnd shirt dan een veel te wijde blouse. De lijnen van je lijf durf je weer te laten zien.

Die opgeblazen buik en maagzuur zijn verleden tijd.

Na het eten heb je een goed buikgevoel.
Je broekriem hoeft niet meer een gaatje losser.
Maagzuur is geen dagelijks probleem meer.
Je weet nu precies waar jouw darmen en maag slecht op reageren.

Ervaringen van mijn klanten

Met de eerste lockdown in 2020 schreef ik mij in voor het Online pakket afvallen. Via de mail ontving ik alle info en ik ging ermee aan de slag. Het was even mijn weg zoeken maar na een week kon ik al aardig mijn weg vinden in mijn voedingskeuzes.
Elke week hadden we een contact moment online en kon ik al mijn vragen stellen. Langzaam aan werd de verandering steeds groter. Na 6 weken was mijn gewicht met 5 kilo gezakt en voelde ik mij veel fitter. Het heeft mij goed op weg geholpen. Ik gebruik nog steeds recepten en tips wanneer ik weer even wil afvallen.

Sonja uit Wilnis

Ik wilde graag in een groepje afvallen maar dat ging met de Corona regels niet lukken. Ingeschreven bij Petra voor een online cursus afvallen om toch met een groep aan de slag te gaan.
Elke week een online contact moment en we ontvingen dan ook veel info en recepten. Dat was heerlijk voor ideetjes. Op facebook kon ik lekker meelezen met de andere deelnemers. Ook stelden we elkaar vragen en ondersteunden we elkaar. Heel erg handig.
Ik was in de 6 weken 6,5 kilo afgevallen en had geen dips meer. Super om mee te doen.

Caroline uit de Hoef

Van een futloos lichaam vol kwalen naar een fit en gezond lichaam.
Wat kan ik verwachten?

  • Na de inschrijving en de betaling ontvang je een bevestigingsmail.
  • Ik reserveer een GoodieBag voor jou vol met bruikbare tools, zoals bijvoorbeeld een map. Deze verstuur ik in de laatste week aan jou via de post.
  • Wekelijks hebben we met de groep een online afspraak via MS Teams. In deze afspraak vertel ik jullie veel over voeding en leefstijl. Jullie kunnen mij dan vragen stellen.
    De link om in te loggen ontvang je voorafgaand in een mail.
  • Wekelijks stuur ik de informatie, recepten, tips & tricks op die jij kunt toevoegen in jouw map.
  • Stel jouw vragen persoonlijk aan mij via de app, mail of telefoon wanneer je ergens mee zit.
  • Je hebt toegang tot de ‘besloten Facebook Groep: Fit & Vitaal in 6 weken’ waarin we elkaar motiveren en inspireren.

Ik begeleid jou om het geen gevecht te laten zijn.

Wanneer je meedoet met het groepje ‘Online Afvallen’ is dat altijd spannend. Dat begrijp ik goed. Het is ook moeilijk om je leef- en eetstijl te veranderen. Weet dat ik er ben om je te helpen en niet te veroordelen. Tijdens het traject blijf jij de leiding houden en ben ik er om jou door moeilijke momenten te coachen. Het is en blijft jouw leef- en eetstijl.

Ben jij klaar voor een fit lijf en een gezond gewicht?

Schrijf je gelijk in en aarzel niet. Het is fijn om gezond te zijn!

Veelgestelde vragen

Wat als een advies niet bij mij past?

Uiteraard kun jij mij tussentijds via de app, mail of telefoon om een persoonlijk advies vragen. Iedereen is anders dus ook een ander advies.

Hoeveel kilo kan ik afvallen?

Het is mogelijk om tussen ca. 2 en ca. 8 kilo af te vallen. Het gaat en staat uiteraard hoe serieus jij het plan naleeft.

Wat als ik niet bij de groepsmeeting MS teams aanwezig kan zijn?

Er is mogelijkheid om de meeting terug te kijken. De meeting wordt opgenomen en blijft 48 uur beschikbaar.

Ervaringen van mijn klanten

Samen met mijn vriendin schreef ik me in voor de cursus. Mijn vriendin en ik steunden elkaar, wat het wel makkelijker maakte. De informatie was heel leerzaam. Veel leefstijl tips die ik nog steeds toepas. Sommige dingen wist ik echt niet en waren juist belangrijk om te weten. Petra is heel erg gericht op ‘gezondheidskennis delen’ wat enorm waardevol was voor mijn leefstijlverandering.
Ik heb vooral een Fit en Vitaal leven gekregen omdat ik nu weet waarom ik iets juist wel of niet moet doen. Dank je wel Petra voor het delen van je kennis.

Regina uit Uithoorn

Ik wil er kort over zijn. Het was duidelijk, zinvol en leerzaam. Ik ben afgevallen en voel me fit. Wil je vanuit je huis aan je gezondheid werken dan is dit een toegankelijke manier. Mij heeft het erg goed gedaan. Ondanks dat het online was, toch heel persoonlijk.

 

Koos uit Mijdrecht

Jij verdient een gezond en fit leven, je bent er klaar voor!

Schrijf je gelijk in en aarzel niet. Het is fijn om gezond te zijn!