Groepje afvallen

met aandacht voor jouw wensen
9

Je wilt afvallen maar wilt dit niet alleen

Je kiest voor motivatie, inspiratie en overleg vanuit de groep.

9

Je bent moedeloos geworden van al jouw lijnpogingen

Dit gaat geen ‘dieet’ worden maar een leefstijl verandering.

9

Je wilt weten wat je in je leefstijl moet aanpassen voor het behalen van jouw doel

Je gaat kennis vergaren over wanneer je lichaam vet verbrandt en waarmee je afvalt.

Jij wilt fit & vitaal het leven door

De cursus heeft 6 avonden. Ik leer jou over voeding, beweging, ontspanning waarbij je in een optimale vetverbranding komt en afvalt. Je telt geen calorieën maar leert kiezen voor de juiste voeding en hoeveelheden die passen bij jouw doel. Deze keuze weet je aan te passen aan jouw gestelde doel. Je leert je lichaam kennen, herkent de signalen die het jou geeft en je kunt daar een passende oplossing bij vinden. Je leert een leefstijl waarbij je alles kunt eten maar niet teveel en ongezond wilt eten. De 80 – 20 leefstijl. 80% gezond en 20% wat minder gezond.Elke week meet ik vetmassa – spiermassa – gewicht – BMI zodat je een duidelijk beeld krijgt van jouw lichaamsverandering en we doelgericht dingen kunnen aanpassen. Elke cursusavond bespreken we een onderwerp betreft leefstijl waarvan de sheets in jouw werkmap toegevoegd worden.

” Lekker leven, lekker eten en toch afvallen!”

Over Petra 

Eten en bewegen zijn voor mij twee zeer belangrijke punten in mijn leven. Ik vind het een uitdaging om lekker te kunnen eten en toch fit en op gewicht te blijven. Ook voor mij is het een zoektocht geweest om een leefstijl te creëren waarbij ik me fit voel, gezond ben en een stabiel gewicht heb. Een leefstijl waarin ik alle leuke, lekkere dingen van het leven een plek kan geven!
Kortom: “Lekker leven, lekker eten, toch gezond!”

Ik begeleid mensen door veranderingen in hun leefstijl en eetgewoontes aan te leren die uiteindelijk een groot resultaat zullen geven. Veranderingen die ook ik maakte gedurende mijn zoektocht. De nadruk ligt daarbij op; Wat past er bij jouw lichaam en geest?

Kies voor een manier van eten en leven die bij JOU past. Ieder mens is uniek.
Mijn idee is dat je niet moet gaan lijnen, maar je keuze in voeding moet gaan veranderen en een vorm van beweging moet zoeken die in jouw leven haalbaar is en dus voor het gewenste resultaat zal zorgen. Dan pas kun jij blijvend veranderen!

Afvallen en fit zijn, begint in de groep

Elke dag fit uit bed

Je staat op en hebt zin in de dag.

De weegschaal geeft minder kilo’s aan

Elke week zie je het getal op de weegschaal dalen.

Allerlei kwaaltjes verdwijnen

Je lichaam wordt steeds gezonder.

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb zoveel geleerd in het groepje van Petra. Ze legt heel begrijpelijk uit over leefstijl en voeding. Omdat Petra uitlegde waarom ik sommige dingen moest veranderen, begreep ik het en vond ik het ook zinvol om te veranderen. Lekker afgevallen en nu zo blijven leven. Ik voel me heel fit. Bedankt Petra.

Karen

uit Mijdrecht

Ik had in de groep heel veel steun aan de mede cursisten. We deelden ervaringen uit en gaven elkaar tips. Petra legde alles heel erg goed uit en gaf ons veel ruimte om vragen te stellen. Ik voel me veel energieker. De recepten waren makkelijk en heerlijk.

Anna

uit Aalsmeer

Start jouw afval-avontuur met de groep  

Afvallen is moeilijk en dat begrijp ik heel erg goed. Weet dat we gaan werken in een groep maar ‘met oog voor jouw probleem’. Ik coach jou door het proces. Jij houd de regie over je eigen leef- en eetstijl.

Schrijf je hier in!

In de beschrijving vind je de vervolg data terug. 

Wat kan ik verwachten?

• 6 avonden begeleiding, waarin; 

• 5 presentaties over voeding & leefstijl

Werkmap bruikbare tools en recepten

Veel Tips & Tricks

• Veel ruimte voor vragen

• Samen sparren met de groep

Veel gestelde vragen 

Kan ik al mijn vragen stellen?

Er is voldoende tijd voor het stellen van vragen. Hier neem ik zeker de tijd voor.

Wat moet ik meenemen naar de cursus avond?

Je krijgt van mij een kopje koffie/thee en het materiaal wat nodig is voor het volgen van de cursus. Neem alleen een goed humeur, veel motivatie en geduld mee. Deze zijn onmisbaar!

Kan ik mijn factuur declareren bij de verzekering?

Afhankelijk van jouw verzekering. Kijk of jouw verzekering hier bijstaat. Ga naar:  BGN gewichtsconsulenten vergoedingen

Reken af met die overtollige kilo’s en ga voor een energiek lijf.

Leef je leven zoals je altijd al wilde.