De Weekplanner

ja, die wil ik!

Wil jij afvallen?

Afvallen betekent; een eetplan maken en gezond kiezen. Deze weekplanner (incl. handleiding) is met dagindeling, boodschappenlijst en tips, voor mensen die het moeilijk vinden om gezond te kiezen of voor mensen met weinig tijd.

Schrijf je eetplan in de weekplanner en maak gelijk een compleet boodschappenlijstje zodat je niets kunt vergeten. Houd het daarbij compact en simpel. That’s the key!

Deze weekplanner is als scheurblok ontworpen zodat je het boodschappenlijstje makkelijk kunt afscheuren en meenemen in je tas of broekzak. Het ontwerp is rustig gehouden zodat er niet veel prikkels ontstaan bij het werken in de weekplanner. Focus op je doel.

Een planner is GOUD waard! 

Toen mijn 3 kinderen klein waren, ik twee honden had en veel werkte, was ik afhankelijk van een strakke planning om het thuisfront soepel te laten verlopen. Eén van die dingen was het noteren van een eetplan. Wekelijks schreef ik de maaltijden uit, checkte mijn kasten op restjes die ik nog kon gebruiken en bekeek mijn voorraad. Vervolgens maakte ik aan de hand van dit plan een boodschappenlijst die ik in 60 minuten haalde bij de plaatselijke supermarkt. Zo bouwde ik rust in de week betreft het eten, boodschappen doen, minder verleidingen in de winkel en kon ik ‘gewonnen tijd’ benutten voor iets anders.
Ik sta privé bekend om mijn ‘lijstjes’!
😊 Ik maak ze voor alles wat een planning nodig heeft. Handig toch? Dit heeft mij zoveel geholpen al die jaren. Nu leer ik het mensen om me heen zodat hun ook meer rust en minder verleidingen ervaren. Energie steken in het maken van een plan is GOUD waard!

” Lekker leven, lekker eten en toch afvallen!”

Over Petra 

Eten en bewegen zijn voor mij twee zeer belangrijke punten in mijn leven. Ik vind het een uitdaging om lekker te kunnen eten en toch fit en op gewicht te blijven. Ook voor mij is het een zoektocht geweest om een leefstijl te creëren waarbij ik me fit voel, gezond ben en een stabiel gewicht heb. Een leefstijl waarin ik alle leuke, lekkere dingen van het leven een plek kan geven!
Kortom: “Lekker leven, lekker eten, toch gezond!”

Ik begeleid mensen door veranderingen in hun leefstijl en eetgewoontes aan te leren die uiteindelijk een groot resultaat zullen geven. Veranderingen die ook ik maakte gedurende mijn zoektocht. De nadruk ligt daarbij op; Wat past er bij jouw lichaam en geest?

Kies voor een manier van eten en leven die bij JOU past. Ieder mens is uniek.
Mijn idee is dat je niet moet gaan lijnen, maar je keuze in voeding moet gaan veranderen en een vorm van beweging moet zoeken die in jouw leven haalbaar is en dus voor het gewenste resultaat zal zorgen. Dan pas kun jij blijvend veranderen!

Bestel nu je weekplanner + boekje !

Bij aanschaf van de weekplanner ontvang je een Pdf boekje vol met “Tips & Tricks voor het maken van jouw eetplan”.

Hierin staat :

=

Waar moet ik op letten?

=

Wat niet vergeten?

=

Wanneer moet ik hem maken?

=

En nog veel meer info voor het maken van jouw eetplan.

Wil jij de weekplanner ? Druk dan op de knop en bestel deze voor € 7,00 p.st., incl. verzendkosten

Reken af met die overtollige kilo’s en ga voor een energiek lijf. Leef je leven zoals je altijd al wilde.