Terugval & Verleiding

De kunst om afgevallen te blijven
9

Je was zo goed afgevallen maar valt weer terug in je oude leefstijl

Afvallen is moeilijk maar afgevallen blijven is het aller moeilijkst

9

Je hebt meer nodig dan alleen een eetplan

Verleidingen liggen overal op de loer

9

Je vraagt je af wat bij jou het geheim van afvallen is

Je wil een leefstijl leren waarbij maat houden een gewoonte is geworden

Je wilt afgevallen blijven en niet meer jojoën

De cursus heeft 4 lesavonden. Je ontvangt tips over de beste manier om af te vallen. Het gaat over de risico’s om terug te vallen in je oude gedrag en het daarbij behorende gewicht.
Je leert wat je hersenen te maken hebben met jouw terugval, hoe je een terugval kunt herkennen en kunt aanpakken, wat de triggers zijn om terug te vallen en wat je daaraan kunt doen.

Elke week krijg je een oefening mee naar huis die jou stap voor stap sterker maakt in het aanleren van een gedrag wat past bij een gezond gewicht. Deze cursus is niet voor mensen die geloven in wondermiddelen en sprookjes als het om afvallen gaat. Deze cursus is voor mensen die energie willen steken in de verandering van hun leefstijl.

” Bekijk jouw terugval & verleiding eens door een andere bril”

Over Petra

Eten en bewegen zijn voor mij twee zeer belangrijke punten in mijn leven. Ik vind het een uitdaging om lekker te kunnen eten en toch fit en op gewicht te blijven. Ook voor mij is het een zoektocht geweest om een leefstijl te creëren waarbij ik me fit voel, gezond ben en een stabiel gewicht heb. Een leefstijl waarin ik alle leuke, lekkere dingen van het leven een plek kan geven!
Kortom: “Lekker leven, lekker eten, toch gezond!”

Ik begeleid mensen door veranderingen in hun leefstijl en eetgewoontes aan te leren die uiteindelijk een groot resultaat zullen geven. Veranderingen die ook ik maakte gedurende mijn zoektocht. De nadruk ligt daarbij op; Wat past er bij jouw lichaam en geest?

Kies voor een manier van eten en leven die bij JOU past. Ieder mens is uniek.
Mijn idee is dat je niet moet gaan lijnen, maar je keuze in voeding moet gaan veranderen en een vorm van beweging moet zoeken die in jouw leven haalbaar is en dus voor het gewenste resultaat zal zorgen. Dan pas kun jij blijvend veranderen!

Afgevallen blijven, begint na het afvallen

Je weet wat je moet doen bij emoties

Je pakt het aan en gaat gewoon weer door

Je gewicht blijft mooi stabiel

Je kunt alles eten maar weet maat te houden

Je bent blij met jezelf

Je straalt omdat je weet wat je moet doen

Ervaringen van mijn klanten

Ik heb zoveel geleerd in het groepje van Petra. Ze legt heel begrijpelijk uit over leefstijl en voeding. Omdat Petra uitlegde waarom ik sommige dingen moest veranderen, begreep ik het en vond ik het ook zinvol om te veranderen. Lekker afgevallen en nu zo blijven leven. Ik voel me heel fit. Bedankt Petra.

Karen

uit Mijdrecht

Ik had in de groep heel veel steun aan de mede cursisten. We deelden ervaringen uit en gaven elkaar tips. Petra legde alles heel erg goed uit en gaf ons veel ruimte om vragen te stellen. Ik voel me veel energieker. De recepten waren makkelijk en heerlijk.

Anna

uit Aalsmeer

Start jouw leefstijlavontuur met de groep

Afvallen is moeilijk maar afgevallen blijven nog veel moeilijker. We gaan werken in een groep maar ‘met oog voor jouw probleem’. Ik coach jou door het proces. Jij houdt de regie over je eigen leef- en eetstijl.

Start 18 oktober 2023
Data: 18-10-2023, 25-10-2023, 1-11-2023, 8-11-2023
Tijd: 19.00 tot 20.00uur
Prijs: € 120,00

*waarschijnlijk kun je de factuur voor een groot deel declareren bij je zorgverzekering in het aanvullende pakket. Check dit, scheelt veel geld.

Bekijk hier de vergoeding via je zorgverzekering

Wat kan ik verwachten?

  • 4 wekelijkse afspraken
  • Werkmap met bruikbare tools
  • Wekelijks nieuwe info en werkbladen in jouw map
  • Wekelijks een presentatie over terugval & verleiding
  • Veel tips & tricks
  • Veel ruimte voor vragen
  • Overleg met de groep

Schrijf je hier in! 

Voor altijd op gewicht
Leef je leven zoals je dat altijd al wilde