Voeding & Training
verander je leefstijl, verander je leven

Een samenwerking tussen; 

Petra Vink gewichtsconsulent en leefstijlcoach logo met groen appeltje

Voeding & Training
verander je leefstijl, verander je leven

9

Voel jij je moe en lusteloos?

Je hebt moeite om de dag energiek te doorlopen.

9

Ben je niet tevreden met je lijf?

Je baalt al tijden van broeken die te strak zitten.

9

Je wilt weten wat je in je leefstijl moet aanpassen voor het behalen van jouw doel

Je gaat kennis vergaren wat voeding en training met je lichaam doet.

Jij wilt fit, energiek, gezond en ontspannen het leven door

In 8 weken leren wij jou wat voeding en beweging voor invloed heeft op jouw lichaam. Je gaat zelf aan de slag, onder begeleiding van ons, met het veranderen van jou voedings- en beweegpatroon. Petra vertelt alles over voeding, vetverbranding en een gezond gewicht en Rachel gaat met jouw spieren aan de slag en leert jou op de juiste manier te bewegen. Alles voor een beter, gezonder en sterker lijf. Ervaar wat gezond eten en beweging kan betekenen in jouw dagelijks leven. Voel je weer energiek, gezond en lekker in je vel.

De voordelen van een groep zijn dat je elkaar kan motiveren, samen kunt bewegen en samen kunt delen waar je tegenaan loopt.

Elke week meten we vetmassa – spiermassa – gewicht – BMI zodat je een duidelijk beeld krijgt van jouw lichaamsverandering en we doelgericht kunnen aanpassen. Ook ontvang je wekelijks aanvullende informatie en recepten bij jouw voedingsplan.

GEZOND – ENERGIEK – FIT – RELAXED

Hoe is het gestart?

Rachel de Jong van Nexum Body & Mind en Petra Vink Gewichtsconsulent & Leefstijlcoach ontmoeten elkaar op een zakelijke bijeenkomst. Het startte met de vraag om cliënten aan elkaar door te sturen om elkaar te versterken. Wat zij een beter idee vonden, was om de cliënten samen te gaan begeleiden. Rachel en Petra gaan voor blijvende resultaten en hebben het programma daar ook helemaal op afgestemd. Geen tijdelijk afvalplan maar een ‘leefstijlverandering voor altijd’.

Over Rachel

Mijn naam is Rachel de Jong, trotse eigenaar van Nexum body & mind. Mijn leven staat in het teken van beweging zowel mentaal als fysiek. De afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan richten op persoonlijke begeleiding. Ik werd nieuwsgierig naar wat er nog meer achter ieder individu zit en hoe ik iemand nog beter kan begeleiden.

Na mij sportopleiding op het CIOS ben ik de HBO-opleiding Psychodynamisch therapeut gaan doen, dit gaf verdieping in de mentale- en lichamelijke gezondheid.
Naast voeding en bewegen horen naar mijn mening ook persoonlijke en mentale ontwikkeling. Onbewust kunnen er processen spelen die het dagelijks leven, het voedings- en beweeggedrag beïnvloeden.

Mijn cliënten wil ik begeleiden naar mentale en fysieke fitheid. Dit zal voor iedereen anders zijn en dat vind ik zo leuk aan mijn werk. Niemand is hetzelfde, iedereen bewandelt zijn eigen pad.

Over Petra

Eten en bewegen zijn voor mij twee zeer belangrijke punten in mijn leven. Ik vind het een uitdaging om lekker te kunnen eten en toch fit en op gewicht te blijven. Ook voor mij is het een zoektocht geweest om een leefstijl te creëren waarbij ik me fit voel, gezond ben en een stabiel gewicht heb. Een leefstijl waarin ik alle leuke, lekkere dingen van het leven een plek kan geven!
Kortom: “Lekker leven, lekker eten, toch gezond!”

Ik begeleid mensen door veranderingen in hun leefstijl en eetgewoontes aan te leren die uiteindelijk een groot resultaat zullen geven. Veranderingen die ook ik maakte gedurende mijn zoektocht. De nadruk ligt daarbij op; Wat past er bij jouw lichaam en geest?

Kies voor een manier van eten en leven die bij JOU past. Ieder mens is uniek. Mijn idee is dat je niet moet gaan diëten, maar je keuze in voeding moet gaan veranderen. Zoek een vorm van beweging die bij jou past en dus voor het gewenste resultaat zal zorgen. Dan pas kun jij blijvend veranderen!

FIT, GEZOND EN STERK ZIJN, BEGINT IN DE GROEP

Verander je Voeding

Verander je leven

Meer spiermassa

Meer energie en kracht

Wat kan ik verwachten?

  • 8 weken begeleiding in voeding en training
  • 8 X 60 minuten uitleg over voeding: Petra
  • 8 X 60 minuten Small Group training: Rachel
  • Werkmap met voedingsplan en recepten
  • Veel Tips & Tricks
  • Veel ruimte voor vragen
  • Overleg met de groep

Groepsgrootte:
maximaal 8 en minimaal 5 personen om te starten met het traject.

Waar:
Nijverheidsweg 17K in Mijdrecht. Tweede verdieping aan de rechterkant

Hoe laat:
18.30 uur – 19.30 uur Voeding
19.30 uur – 20.30 uur Training

Wanneer:

18 september 2024
25 september 2024
2 oktober 2024
9 oktober 2024 (rachel geeft informatie ivm vakantie Petra)
16 oktober 2024
23 oktober 2024
30 oktober 2024
6 november 2024

 

START JOUW LEEFSTIJL – AVONTUUR MET DE GROEP

Een leefstijlverandering is moeilijk en dat begrijpen wij heel erg goed.
Weet dat we gaan werken in een groep maar met oog voor jouw uitdagingen en doel.
Wij coachen jou door het proces.
Jij houdt de regie over je eigen leefstijl.

Schrijf je hier in!

Akkoord op voorwaarden