Een simpel maar lekker hapje of voorgerecht voor jouw feest diner of bij de borrel.
4 personen
Voorgerecht of als borrelhap voor meerdere personen.
Ingrediënten:
150 gram runder carpaccio (je kunt ook zelf een bevroren stuk biefstuk flinterdun snijden met een snijmachine)
75 gram rucolasla
3 el pijnboompitten
4 el geraspte grana padano (of andere pittige kaas)
Voor de pesto:
Handje geroosterde pijnboompitten
15 gram verse basilicum
Handje Parmezaanse kaas
1 knoflook teentje
Scheutje olijfolie
Hoe maak je het:
- Doe de ingrediënten voor de pesto in de keukenmachine of in de vijzel en maal tot een smeuïge massa. Doe het in een bakje die midden op het bord past.
- Verdeel de carpaccio als ring op een schaal en bestrooi met de pijnboompitten en de kaas.
- Verdeel de rucolasla rond het bakje pesto.
- Serveer er stokbrood bij.