Home » Blog » Diner » Feestelijke carpaccio

Feestelijke carpaccio

door | 13 dec, 2022 | Borrel hapjes, Diner, Hartige snacks, Lunch, Recepten, Voeding

Een simpel maar lekker hapje of voorgerecht voor jouw feest diner of bij de borrel.
4 personen
Voorgerecht of als borrelhap voor meerdere personen.
Ingrediënten:
150 gram runder carpaccio (je kunt ook zelf een bevroren stuk biefstuk flinterdun snijden met een snijmachine)
75 gram rucolasla
3 el pijnboompitten
4 el geraspte grana padano (of andere pittige kaas)
Voor de pesto:
Handje geroosterde pijnboompitten
15 gram verse basilicum
Handje Parmezaanse kaas
1 knoflook teentje
Scheutje olijfolie
Hoe maak je het:
  • Doe de ingrediënten voor de pesto in de keukenmachine of in de vijzel en maal tot een smeuïge massa. Doe het in een bakje die midden op het bord past.
  • Verdeel de carpaccio als ring op een schaal en bestrooi met de pijnboompitten en de kaas.
  • Verdeel de rucolasla rond het bakje pesto.
  • Serveer er stokbrood bij.

Over mij

Met aandacht en respect help ik jou graag door het proces van afvallen en leefstijlverandering heen.

Gerelateerde artikelen

Diverse sausjes voor rauwkost

Diverse sausjes voor rauwkost

Door zelf sausjes te maken leer je creatief te zijn met smaken en hoe simpel jij een gezonde versie als dip op tafel kunt zetten. Lekker bij rauwkost of lekker bij de gourmet of fondue. Maak een feestje van jouw rauwkost met dip.

lees verder
Pittige wortelsoep

Pittige wortelsoep

Deze verwarmende wortelsoep is een aanrader met de wat koudere dagen. Je kunt de soep inzetten als lunch maar ook wanneer je tussendoor even iets hartigs wil eten. Het zit bomvol vezels en bevat vitamine A, B, C en kalium. De moeite waard dus om een wortelsoep met regelmaat te eten.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin