2 appels in kleine blokjes
2 el citroensap
300 gr amandelmeel
1/2 tl baking soda
1/2 tl zout
2 tl kaneel
90 gr ongez. pecannoten, grof gehakt
3 eieren
1 tl vanille extract
60 gr kokosolie, gesmolten
50 gr rauwe honing
Verwarm de oven op 175 graden.
Bekleed een bakvorm van 20 X 20 cm met bakpapier.
Meng in een kom de appel met de citroensap.
Meng in een tweede kom amandelmeel, baking soda, zout, kaneel en pecannoten.
Meng in derde kom eieren, vanille extract, kokosolie en honing.
Roer het eimengsel door het amandelmengsel en spatel de appel erdoor.
Doe het beslag in de bakvorm en bak de cake in 30 minuten af.
Enjoy!
We willen het allemaal; ‘AFVALLEN en FITTER ZIJN’ maar waar moet je beginnen in jouw…
Een explosie voor je smaakpapillen. Het zoete van de aardappel samen met de pindakaas maakt…
Je vraagt je vast vaak af hoe die ene vriendin zo goed afvalt of waarom…
Deze makkelijk kipstoof is in een handomdraai gemaakt. Wordt lekkerder wanneer hij een tijdje staat.…
We hebben het allemaal weleens; lekkere trek, zin om te snaaien, vreten. De één heeft…
Dit appelbrood kun je als 'koekje' bij de koffie, als lunch of als ontbijt inzetten.…