Ga voor een Italiaanse touch in jouw maaltijd. Het romige van de mozzarella met de smaken van italiaanse kruiden maakt het een waar feestje in je mond.
Ingrediënten 4 personen:
Bereiding:
Je kunt ook de filets binden met een slagerstouwtje, als een rollade. De kaas blijft dan wat beter in de filet.
We willen het allemaal; ‘AFVALLEN en FITTER ZIJN’ maar waar moet je beginnen in jouw…
Een explosie voor je smaakpapillen. Het zoete van de aardappel samen met de pindakaas maakt…
Je vraagt je vast vaak af hoe die ene vriendin zo goed afvalt of waarom…
Deze makkelijk kipstoof is in een handomdraai gemaakt. Wordt lekkerder wanneer hij een tijdje staat.…
We hebben het allemaal weleens; lekkere trek, zin om te snaaien, vreten. De één heeft…
Bekijk reacties
Dag Petra,
Heel leuk en lekker recept. we krijgen 10 gasten. willen een wat anders hoofdgerecht dan biefstuk en schnitzel.
we serveren er pureetje bij en gevulde tomaat.
Maken alles 1 dag van te voren en warmen uurtje van te voren langzaam op.
Groet, Klaas