Wat heb je nodig?
3 kleine pastinaken
4 el olijfolie
zeezout
1 el mosterd
1 el honing
Aan de slag
Schil de pastinaak en snijd ze in dunne plakken.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de plakken pastinaak op.
Bestrijk de pastinaak met 2 el olijfolie en wat zeezout.
Zet voor 15 minuten in een oven van 200 graden.
Haal de plaat uit de oven en zet de oven terug naar 180 graden.
Maak met de olijfolie, mosterd en honing een dressing en besmeer daar de pastinaak mee.
Zet terug in de oven en bak nog even 8 á 10 minuten af.
Eetsmakelijk!
We willen het allemaal; ‘AFVALLEN en FITTER ZIJN’ maar waar moet je beginnen in jouw…
Een explosie voor je smaakpapillen. Het zoete van de aardappel samen met de pindakaas maakt…
Je vraagt je vast vaak af hoe die ene vriendin zo goed afvalt of waarom…
Deze makkelijk kipstoof is in een handomdraai gemaakt. Wordt lekkerder wanneer hij een tijdje staat.…
We hebben het allemaal weleens; lekkere trek, zin om te snaaien, vreten. De één heeft…
Dit appelbrood kun je als 'koekje' bij de koffie, als lunch of als ontbijt inzetten.…
Bekijk reacties
Elke week heerlijke recepten. Dank je wel.