Home » Blog » Recepten » Pastinaak chips of patat

Pastinaak chips of patat

door | 2 sep, 2021 | Recepten

Wat heb je nodig? 

3 kleine pastinaken
4 el olijfolie
zeezout
1 el mosterd
1 el honing

Aan de slag

Schil de pastinaak en snijd ze in dunne plakken.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de plakken pastinaak op.
Bestrijk de pastinaak met 2 el olijfolie en wat zeezout.
Zet voor 15 minuten in een oven van 200 graden.
Haal de plaat uit de oven en zet de oven terug naar 180 graden.
Maak met de olijfolie, mosterd en honing een dressing en besmeer daar de pastinaak mee.
Zet terug in de oven en bak nog even 8 á 10 minuten af.

Eetsmakelijk!  

Over mij

Met aandacht en respect help ik jou graag door het proces van afvallen en leefstijlverandering heen.

Gerelateerde artikelen

Witlof salade met peer

Witlof salade met peer

In deze salade vind je bitter, zout en zoet. Al je smaakpapillen worden geprikkeld. Voor 4 personen heb je de volgende ingrediënten nodig: 4 rijpe...

Lees meer
Citroen-Gember limonade

Citroen-Gember limonade

Vaak blijft het bij mij bij het drinken van water, thee, koffie en in het weekend een rode wijn.
Frisdrank drink ik niet dus maakte ik mijn eigen frisdrank/limonade.
Dit drankje is pittig, gezond en staat fantastisch gezellig in een mooi glas.
Leuk voor een ‘borrel’ avondje

Lees meer

1 Reactie

  1. Wilma Samsom

    Elke week heerlijke recepten. Dank je wel.

    Antwoord

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin1