Gewichtsconsulent & Leefstijlcoach in Wilnis

Alles over vitaliteit en gezondheid speciaal voor mensen met overgewicht en lichamelijke klachten. Boek een afspraak in mijn praktijk in Wilnis, de Ronde Venen voor meer informatie en inspiratie over afvallen, klachtenvrij zijn en méér energie krijgen.

Gewichtsconsulent & Leefstijlcoach in Wilnis

Mijn naam is Petra en het is mijn missie om iedereen te leren hoe je makkelijk je gewicht en gezondheid kunt beheersen. Dagelijks ben ik bezig met fit zijn en het managen van mijn gewicht. Leefstijl is hier de belangrijkste schakel in. Met behulp van presentaties, workshops en behandelingen in mijn praktijk help ik jou naar een gezond en fit lijf.

 

Overgewicht, niet fit zijn, jezelf in de weg zitten?

Ben je moe? Heb je vaak hoofdpijn? Geregeld buikpijn? Last van winderigheid? Stramme gewrichten? Stemmingswisselingen? Overgewicht? En ga zo maar door…..
Al deze klachten zijn signalen van je lichaam dat het niet goed met je gaat. Waarschijnlijk ben jij ze al tijden aan het negeren en maken ze jou ongelukkig.

Jaren was ik bezig met afvallen en gezond eten maar de laatste kilo’s wilden er maar niet af. Ik besloot om bij Petra het korte pakket af te nemen om het laatste stukje met haar te doen. In 4 afspraken verspreid over een aantal weken is het met hulp van Petra haar adviezen dan eindelijk gelukt. Petra liet mij inzien dat een andere keuze voeding beter bij mijn doel pastte. Kleine verandering en een top resultaat.

Katja uit Wilnis

Kort pakket Fit & Vitaal

Op aandringen van mijn vrouw heb ik contact opgenomen met Petra.
Ik vond het moeilijk om de stap te zetten en mijn verhaal te doen bij Petra. De benadering van Petra was zo vriendelijk en open dat mijn onzekerheid snel verdwenen was. Makkelijk was het niet maar het geduld en de begeleiding van Petra heeft mij door een jaar vol veranderingen geloodst. Nu ruim een jaar verder ben ik op 3 kilo na op mijn streefgewicht. 23 kilo minder, voel me fit en heb geen klachten meer.

Peter uit Wilnis

Totaalpakket Fit & Vitaal

Gewichtsconsulent & Leefstijlcoach in Wilnis

 

Afvallen, Gezondheid,  Preventie diabetes type 2, Hoge bloeddruk, Hoog cholesterol, Overgangsklachten, preventie leefstijl.

In Wilnis, de Ronde Venen, ben jij op het goede adres om te werken aan een fit en gezond lichaam.
Gewicht verliezen of klachten aanpakken? Voor jou heb ik een passend plan van aanpak.

Vergoeding

Steeds meer zorgverzekeraars hebben in hun aanvullende pakketten voorzieningen getroffen voor vergoeding van de kosten van de begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar om na te gaan of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Vergoedingen door zorgverzekeraars 2020 kunt u hier terugvinden

Prijzen gewichtsconsulent & leefstijlcoach in Wilnis

 

Petra Vink Gewichtsconsulent & Leefstijlcoach
Timotheegras 8
3648 JG Wilnis
Nederland
06 1537 0604
info@petra-vink.nl
Btw-nummer: NL001962655B72
Kvk-nummer: 55015654

Openingstijden

Maandag: 8.30-21.00
Dinsdag:8.30-21.00
Woensdag:8.30-21.00
Donderdag:8.30-18.00
Vrijdag:8.30-13.00
Zaterdag:Alleen via de App
Zondag:Alleen via de App

Al tijden wilde ik van mijn overgewicht af. Ik was vaak moe en lusteloos en kreeg steeds meer lichamelijke klachten. Ik kwam in contact met Petra toen ze een presentatie over voeding gaf op mijn werk. Ik maakte een afspraak en ben aan de leefstijl verandering begonnen. Met een duidelijk en haalbaar leefstijlplan heeft zij mij geholpen om het overgewicht aan te pakken en fit door het leven te gaan. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Nooit meer terug naar mijn oude leefstijl!

Sarah uit Wilnis

Totaalpakket Fit & Vitaal

Tijdens mijn bevalling was ik aardig wat kilo’s gegroeid. Ik ben op aanraden van een vriendin bij Petra in de praktijk gestart met een eetplan. Wat ik heel fijn vind, is dat je geen calorieën telt maar meer kijkt naar hoeveelheden en keuze voeding. Het is goed toepasbaar in mijn gezin en de recepten zijn makkelijk en heerlijk. Ik ben alle extra kilo’s kwijt en pas al mijn kleding weer. Heerlijk. 

Jeanet uit Mijdrecht

Totaalpakket Fit & Vitaal

Gewichtsconsulent & leefstijlcoach in Wilnis

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een gewichtsconsulent & leefstijlcoach in Wilnis

 

6 + 5 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.