Alles wat jij moet weten over afvallen

Afvallen – Stabiel gewicht – Gezond – Energiek
9

Ben jij al lange tijd aan het “lijnen”?

Elke maandag start je met afvallen zonder resultaat

9

Heb jij er alles al aan gedaan en niets helpt?

Je weet niet meer waar jij nou ècht van afvalt

9

Ben je uit al jouw leuke kleding gegroeid?

Je broek zit te strak en die leuke blouse kan ècht niet meer

Van ‘het niet snappen waarom je niet afvalt’ naar een leefstijl waarbij je afvalt en fit bent

Jouw afvallen ga je ondersteunen door de juiste voeding, beweging en ontspanning toe te passen. Je weet wat je moet doen om in een afvalmodus te komen. Eindelijk heb je de juiste tools. Je gaat je super voelen en wordt een maatje kleiner.

Ik ga jou op deze avond zoveel mogelijk vertellen over: welke voeding en leefstijl ‘trucjes’ jou brengen tot een gezond gewicht en je fit voelen. Jij kunt deze tips gelijk gaan toepassen in jouw leven.

“Op gewicht en gezond het leven door!”

Geen maaltijd vervangers maar ‘gewoon’ goed eten

Wat mij opvalt is dat veel mensen liever een pilletje, zakje of reep nemen dan hun leefstijl aanpassen om goed op gewicht en fit te zijn. Ze kopen steeds weer allerlei maaltijdvervangers en komen eigenlijk geen steek verder.

Voor mij is het dan ook een uitdaging om de mensen te laten inzien dat je lichaam eigenlijk een  ‘fabriekje’ is die jij goed moet laten draaien. Geef jij je lichaam wat het nodig heeft, dan doet het ook wat jij wilt. Ik ga ervoor om jou te laten zien dat je zelf heel veel kunt doen aan je gewicht en gezondheid. Ja, en dat met de juiste voeding en leefstijl trucjes. Hoe leuk is dat!

Over Petra 

Eten en bewegen zijn voor mij twee zeer belangrijke punten in mijn leven. Ik vind het een uitdaging om lekker te kunnen eten en toch fit en op gewicht te blijven. Ook voor mij is het een zoektocht geweest om een leefstijl te creëren waarbij ik me fit voel, gezond ben en een stabiel gewicht heb. Een leefstijl waarin ik alle leuke, lekkere dingen van het leven een plek kan geven!

Kortom: “Lekker leven, lekker eten, toch gezond!”

Ik begeleid mensen door veranderingen in hun leefstijl en eetgewoontes aan te leren die uiteindelijk een groot resultaat zullen geven. Veranderingen die ook ik maakte gedurende mijn zoektocht. De nadruk ligt daarbij op; Wat past er bij ‘jouw’ lichaam en geest?

Kies voor een manier van eten en leven die bij JOU past. Ieder mens is uniek. Mijn idee is dat je niet allerlei regeltjes moet gaan volgen, maar reëel naar jouw eigen leven moet kijken en daar passende veranderingen in aan moet brengen die passen bij jouw doel. Dan pas kun jij blijvend veranderen!

Ook jij kunt goed afvallen en op gewicht blijven!

Elke dag fit en energiek

Je staat elke dag op en hebt zin in de dag

Je spiegelbeeld vind je top

Je bent tevreden en blij met jezelf

Je voelt je positief en sterk

Je kunt alles aan

Deze informatie avond leer ik jou veel over afvallen en op gewicht blijven

Voor veel mensen is dit een onderwerp wat gevoelig ligt. Mensen denken dat het erg ingewikkeld is maar ik ben er om het te vertalen naar een simpel en te begrijpen verhaal. Ik ga jou voorzien van makkelijk leesbaar en compacte informatie zonder toestanden. Jij kunt dit gewoon in jouw dagelijkse leven gaan toepassen.

Wat kan ik verwachten?  

  • Presentatie over een leefstijl waarbij je afvalt
  • Alle informatie voor jou gebundeld in een boekje (Pdf bestand)
  • Inclusief lekkere recepten!
  • Veel ruimte voor jouw vragen
  • 1 kopje koffie, thee of frisje

Ben jij klaar voor een gezond en slank lijf?
Kom dan op deze avond jouw zinvolle informatie halen en start gelijk.

6 Tips om afvallen tot een succes te maken!

Schrijf je hier in!

Slanker, fitter en sterker het leven door