- 2 zoete puntpaprika’s
- 1 teen knoflook
- 35 gr blanke amandelen
- ½ rode peper
- 3 el olijfolie
- 1 el honing
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- peper en zout naar smaak.
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier
- Was de paprika en snijd ze ik repen. Leg op de bakplaat en rooster in ca. 20 minuten
tot de paprika zacht wordt en de puntjes zwart beginnen te kleuren. - Laat afkoelen en doe in de keukenmachine met de rest van de ingrediënten behalve de peper en zout.
- Mix alles tot een gladde massa met nog wel wat stukjes voor de bite.
- Proef de dip en breng op smaak met peper en zout.
Voedingswaarde voor het hele recept
– 591 Kcal
– 9 gr Eiwit
– 33 gr Koolhydraten
– 48 gr Vet
– 7 gr Vezels
0 Reacties