Soms een lekker taartje eten is zo lekker. Je wilt natuurlijk niet veel suiker en zetmeel want dat ontregelt de bloedsuiker en stagneert de vetverbranding enorm. Wanneer je deze zelf maakt, kun je gezonde ingrediënten gebruiken en heeft het veel minder een slechte impact op jouw gezondheid.
Eet lekker maar niet teveel!
Bodem:
200 gr dadels
100 gr walnoten ongebrand
100 gr pittenmix
Vulling:
125 gr kokosolie gesmolten
100 gr ongebrande cashewnoten
125 gr pecannoten
30 gr kokosrasp
50 gr honing
½ tl vanillepoeder
130 ml kokosmelk (kartonnen pakje Go-Tan)
Aardbeienlaag:
225 gr aardbeien uit vriezer
50 gr kokosolie gesmolten
Meng alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine tot een vaste massa.
Bekleed een brownievorm met bakpapier. Verdeel het mengsel over de bodem van de vorm en druk goed aan.
Meng alle ingrediënten voor de vulling in een keukenmachine tot een egale massa en verdeel over laag die al in de vorm zit.
Meng de ontdooide aardbeien met de kokosolie in de keukenmachine tot een gladde massa en verdeel als laatste laag in de bakvorm.
Zet voor minimaal 3 uur in de koeling en eet ze.
Buongiorno Petra,
Nog steeds leuk om je nieuwsbrief te krijgen! 😘
Al kom ik niet meer bij je, ik denk er toch nog steeds met plezier aan terug!! En je bent nooit te oud om iets te leren, leuke gesprekken en tips waar je over na gaat denken.
Liefs, Giovanna 💖