Home » Blog » Recepten » Pastinaak chips of patat

Pastinaak chips of patat

door | 2 sep, 2021 | Recepten

Wat heb je nodig? 

3 kleine pastinaken
4 el olijfolie
zeezout
1 el mosterd
1 el honing

Aan de slag

Schil de pastinaak en snijd ze in dunne plakken.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de plakken pastinaak op.
Bestrijk de pastinaak met 2 el olijfolie en wat zeezout.
Zet voor 15 minuten in een oven van 200 graden.
Haal de plaat uit de oven en zet de oven terug naar 180 graden.
Maak met de olijfolie, mosterd en honing een dressing en besmeer daar de pastinaak mee.
Zet terug in de oven en bak nog even 8 á 10 minuten af.

Eetsmakelijk!  

Over mij

Met aandacht en respect help ik jou graag door het proces van afvallen en leefstijlverandering heen.

Gerelateerde artikelen

Aardbeien taartje 🥧🍓🍓

Aardbeien taartje 🥧🍓🍓

Soms een lekker taartje eten is zo lekker. Je wilt natuurlijk niet veel suiker en zetmeel want dat ontregelt de bloedsuiker en stagneert de vetverbranding enorm. Wanneer je deze zelf maakt, kun je gezonde ingrediënten gebruiken en heeft het veel minder een slechte impact op jouw gezondheid.

Lees meer
Appelbrood

Appelbrood

Dit appelbrood kun je als ‘koekje’ bij de koffie, als lunch of als ontbijt inzetten. Vol goede vetten, vezels en natuurlijk gezoet.
Geniet ervan met mate.

Lees meer

1 Reactie

  1. Wilma Samsom

    Elke week heerlijke recepten. Dank je wel.

    Antwoord

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin1